Posted on Mar 2, 2009

Ernest Benach

[CAT] Vídeo amb el M.H. President del Parlament de Catalunya, Sr. Ernest Benach abans de marxar cap a l’event Cava & Twitts dedicat a Polítics 2.0 el passat 14 de gener.

Des de fa un cert temps segueixo Ernest Benach a la xarxa social twitter i les converses que manté amb els seus followers entre els que m’incloc, es clar.

Quant a l’anterior edició del Cava & Twitts en Marc Cortés va anunciar que el President seria convidat a participar al següent event dedicat a Polítics que utilitzen les xarxes socials, aquella mateixa nit vaig ‘llançar-me al buit’ i li vaig enviar un missatge directe proposant-li gravar un vídeo per amigos y conocidos . La resposta afirmativa va esser tant ràpida que a la setmana següent ja em trucaven des del seu Gabinet de Presidència per concretar-ne els detalls.

Com bé diu ell en el video i en aquest recent post, el contacte personal i directe amb una comunitat de persones fa que twitter tingui un gran èxit com a xarxa de microblogging.

Jo us acabo d’explicar la meva agradable experiència i aqui us deixo el vídeo per cel.lebrar el primer any del canal ‘amigos y conocidos’. Gràcies President !!

Post relacionat del President al seu bloc

11 Comments

 • jesus ferre says:

  Im-pre-sio-nant!!! Vaya reportatge guapo, quin bon gust i quina currada te vas pegar… enhorabona!

 • pepa loves says:

  ieps!!

  enhorabona per la super entrevista amb el benach!!si senyor, això si que es anar amb la directa!!!olé!

 • Marc Cortés says:

  Aquest vídeo demostra que en el fons tots som persones, amb les nostres coses i que sovint posem a la gent a pedestals quan en realitat son propers. Les xarxes diuen que a vegades aïllen, jo crec que en el fons uneixen i apropen.

  Gràcies per aporpar-nos les realitats d’aquesta manera i felicitats per aquest gran vídeo.

 • lluiski says:

  es un crack!!!!, mira que conec gent que treballa per la administració publica, però es que ell viu en el dia a dia!! :), conec gent que no es vol apropar en les xarxes!! :(

 • munyoki says:

  @jesusferre ara que no em sent ningú,… no es tanta la currada quant es fa a gust, a més, sense l’ajut d’en Toti Alcalá no haguès pogut obtenir les imatges de l’arribada a l’Hotel B …. i també t’haig de confesar que he desperdiciat imatges al Parlament per no tenir el millor pols… i si m’apures més, manquen imatges recurs !…
  M’ho dic jo tot , ja,ja,ja !!!

  @pepa loves gràcies !! i també pel post al teu bloc !!

  @Marc Cortés no sé si encertadament o no , mai m’ha preocupat massa la política com a tal pero si he intentat extreure la vessant més humana i propera dels polítics i aquest nés un exemple prou evident per explicar-ho algún dia als nostres néts. I tu saps sobradament del que parlo. Una vegada més, gràcies !!

  @lluiski doncs aquesta experiència constitueix un bon motiu per apropar-s’hi…encara que també n’hi han de negatives, com a tot a la vida. Benvingut al teu espai, lluiski !!

 • lluiski says:

  com comentes tu hi han experiències negatives, les tenim que comentar tot!, això ho vaig comentar amb una persona, de moment jo de moment experimento varies xarxes de social media! :p,

  sobre el que m’has comentat en el twitter, doncs no se que fare, tinc que mirar si amb simple iphone puc fer alguna cosa!!!, seria brutal!!!!:p, si no es pot doncs ja intentaré aconseguir una càmera!!!

  ens llegim! :p

 • Un video molt interesant, Xavier. Veig que els teus contactes arriven molt lluny !!. “Barack, preparate que munyoki viene a por ti” :-)) Una pregunta, realment respon el MH als missatges de twitter ell mateix ? Tota la presencia del politcs a la xarxa, la porten normalment els seus assesors de comunicacio, que jo sapiga (amb alguna excepcio, es clar), i m’ha sorpres gratament veure’n un de tan proper…

 • munyoki says:

  @Carles Zardoya A part de poder-ho comprovar al propi vídeo si el segueixes a twitter arribarás a saber amb elevada probabilitat d’encert quant esta fent ús ell i quant els seus assesors ,…évidentment quant linka una foto en la que apareix o fa referéncia a reunions i recepcions oficials no ho fa ell.. l’altre part no ho entendria. Vols una pista ?, fixa’t fora d’hores laborals o cap de setmana ;-))
  I si encara no t’has convençut dir-te que la meva petició me la va contestar ben de nit !

 • Twitter ? Mmmm..Ho tinc pendent d’explotar, encara… Hem preocupa ficar-me a totes les xarxes socials i no disposar de temps per disfrutar del mon real !! :-) una abraçada

 • Juan says:

  Muy chevere la entrevista.

 • [...] división EP08 Ricardo Jurado y su habilidad para ganar campeonatos Españoles de salto EP09 Ernest Benach y su ejemplar uso de las redes sociales para acercarse al ciudadano EP10 Toni Moog y sus 90 minutos [...]